press

Press & Media

Här finns länkar till alla våra nyheter och evenemang, ett urval av pressbilder samt kontaktuppgifter till pressansvarig. Linnéuniversitetets pressmeddelanden skickas ut via e-post. Kontakta pressansvarig om du vill få våra pressmeddelanden skickade till dig.

Expertlistor

Här samlar vi våra aktuella expertlistor. De uppdateras regelbundet och fler listor kan tillkomma beroende på säsong och aktuella händelser.

Pressansvarig kan också hjälpa dig som är journalist att komma i kontakt med lämpliga intervjupersoner.

Samtliga medarbetare på Linnéuniversitetet har en personlig sida med kontaktuppgifter och nedladdningsbara högupplösta porträttbilder. Sidorna hittas enkelt via sökfunktionen på Lnu.se.

Nedan listas samtliga nyheter som publicerats på Lnu.se och i vår kalender syns alla våra evenemang.

Längst ner finns våra pressbilder som får användas fritt i relevanta sammanhang med tydlig koppling till Linnéuniversitetet. Kontakta pressansvarig om andra bilder önskas.

Nyheter från Lnu.se

Kalender

Pressbilder

Du hittar pressbilder på anställda vid Linnéuniversitetet via respektive persons egen webbsida. Använd med fördel vår sökfunktion för att hitta den person du söker pressbild på. Saknar du någon bild? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Bilderna nedan är allmänna bilder som får användas fritt för tryck i pressammanhang. Fotocred till Linnéuniversitetet om inget annat anges. Innehållet i de artiklar och nyheter där bilderna används ska dock ha en koppling till Linnéuniversitetet.

Följ oss på sociala medier