E-hälsa
Linnéuniversitetet forskar, utbildar och samverkar med det omgivande samhället inom området e-hälsa. Här kan du läsa mer om våra tvärvetenskapliga forskarnätverk, utbildningar och pågående projekt inom e-hälsa.
Den nationella "Vision e-hälsa 2025" har som mål att Sverige ska bli bäst i världen på e-hälsa med förhoppning om att att digitala produkter och tjänster ska lösa samhällsutmaningar kring en åldrande befolkning och ett ökat individualiserat behov av hälso-och sjukvård. För att detta ska ske behövs en långsiktig stärkning av forskning och utbildning inom området.
Linnéuniversitetet spelar en nyckelroll i att oberoende och evidensbaserat följa upp, utvärdera, forska och utbilda för att skapa ett sunt införande och användande av e-hälsa och digitalt stöd i vården.
Program
Hösten 2023
-
Magisterprogram i eHälsaProgram 60 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ1
-
Magisterprogram i eHälsaProgram 60 hp
- Höst 2024
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ1
-
Masterprogram i eHälsaProgram 120 hp
- Höst 2024
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ2
-
Masterprogram i eHälsaProgram 120 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ2
Kurser
Hösten 2023
-
Artificiell intelligens inom vård och omsorg - möjligheter och utmaningarKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- 4XN020
-
eHälsa - en introduktionKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Distans
- Grundnivå
- Halvfart
- 1XN009
-
eHälsa för biomedicinska analytikerKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- 4XN018
-
eHälsa och läkemedelKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Distans
- Avancerad nivå
- Kvartsfart
- 4XN019
-
Hälsoinformatik, examensarbete (magister)Kurs 15 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Campus
- Avancerad nivå
- Halvfart
- 4XN01E
-
Implementering och förvaltning av vårdinformationssystemKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- 4IK105
-
Introduktion till hälsoinformatikKurs 7,5 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Campus
- Avancerad nivå
- Helfart
- 4XN017
-
Magisterprogram i eHälsaProgram 60 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ1
-
Masterprogram i eHälsaProgram 120 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Distans
- Avancerad nivå
- Halvfart
- VAHÄ2
-
Projektledning inom e-hälsaKurs 15 hp
- Höst 2023
- Kalmar
- Distans
- Grundnivå
- Halvfart
- 1XN010
Uppdragsutbildningar
Linnéuniversitetet har en lång och bred kompetens inom e-hälsa och vi utbildar vård- och omsorgspersonal, verksamhetsutvecklare, verksamhetsledare, it-strateger, ekonomer, myndighetsutövare med flera som önskar höja sin kompetens inom e-hälsa.
Kontakta oss om du vill skräddarsy en uppdragsutbildning för din verksamhet.
Forskarutbildningar
Linnéuniversitetet har flera doktorander och industridoktorander inom området e-hälsa.
Forskning e-hälsa
Vid Linnéuniversitetet finns en unik samling av forskningskompetens inom området e-hälsa. Genom tvärvetenskapligt samarbete kan vi skapa en helhet och ge bättre förståelse för komplexiteten i samhällsutmaningarna och utveckla e-hälsolösningar som skapar samhällsnytta.
Kunskapsmiljö Linné
Vi är en del av Kunskapsmiljö Linné Hållbar hälsa och samverkar nära med Kunskapsmiljö Linné Digitala transformationer.
-
Kunskapsmiljö Linné: Hållbar hälsa God hälsa för alla i vår tid kräver att vi bemöter ett antal utmaningar: befolkningsförändringar, medborgares engagemang, förändrade sjukdomsmönster, traumatiska…
-
Kunskapsmiljö Linné: Digitala transformationer Utmaningarna inom området digitalisering är många och hur vi hanterar dem är avgörande för framtiden. Syftet med kunskapsmiljön Digitala transformationer…
Forskargrupper
Nedan hittar ni länkar till eHälsoinstitutet, andra forskargrupper och forskarnätverk inom e-hälsa vid Linnéuniversitetet.
-
eHälsoinstitutet eHälsoinstitutet är en mötesplats för forskning, utvärdering, samverkan och utbildning inom e-hälsa, dvs. digitalt stöd för att stärka individen samt höja kvalitet och effektivitet…
-
E-health – Improved Data to and from Patients Forskningen inom e-hälsoområdet vid Linnaeus University Centre for Data Intensive Sciences and Applications (DISA) kommer att resultera i nya metoder för…
-
The ReAction group – Resilient healthcare and patient activation Vår forskning syftar till att förbättra hälso- och sjukvårdens förutsättningar att genomföra god och säker vård på ett jämlikt sätt…
-
Avdelningen för klinisk psykologi Avdelningen för klinisk psykologi forskar om kartläggning och diagnosticering av psykisk ohälsa samt om olika former av psykologisk behandling eller andra…
Forskningsprojekt
Linnéuniversitetet arbetar på uppdrag av myndigheter, näringsliv och offentlig sektor med att utvärdera och forska om digitalt stöd inom vård och omsorg.
Vi bedriver också flera forsknings- och samverkansprojekt som finansieras av aktörer som Familjen Kamprads Stiftelse, Tillväxtverket och Region Kalmar län.
Läs mer om våra pågående projekt inom området e-hälsa.
-
Såddprojekt: Design av en intelligent wearable – DIWAH-studien Det övergripande målet med forskningen i detta såddprojekt inom Linnaeus University Centre for Data Intensive Sciences and Applications…
-
Projekt: Säker i varje steg 2.0 I det här projektet utforskar vi hur ett digitalt verktyg som en del i en så kallad peer to peer-intervention kan integreras i kommunal primärvård. Detta för att…
-
Projekt: Säker i varje steg 3.0 Det här projektet fokuserar på att sprida och dela kunskap mellan professioner för att äldre personer ska få stöd att återerövra, träna och bibehålla fysisk…
-
Projekt: LegiLexi Det övergripande syftet med projektet är att bedriva forskning om lågstadieelevers läsutveckling. LegiLexi tillhandahåller ett digitalt bedömningsverktyg med individuella…
-
Doktorandprojekt: Sömlösa vårdövergångar för äldre i behov av samordnad vård Projektet syftar till att utforska hur en integrerad vård och en sammanhållen vårdkedja kan upprätthålla god och säker vård…
-
Doktorandprojekt: Stödja patienter och anhöriga i ett aktivt deltagande av egenvård i hemmet Samhället står inför utmaningen att möta vårdbehoven hos en åldrande befolkning där majoriteten har minst…
-
Projekt: Eir – Internetbaserad stresshantering för vård och omsorgspersonal Den här studien syftar till att undersöka om två likvärdiga stresshanteringskurser kan minska den arbetsrelaterade stressen…
-
Projekt: Identifiering av de aktiva ingredienserna i psykoterapi: Ett metodutvecklingsprojekt (AIM) AIM-projektet handlar om att identifiera verksamma mekanismer i psykoterapi genom att utveckla…
-
Projekt: Sömlösa vårdövergångar – förutsättningar för intra- och interorganisatorisk samverkan på ledningsnivå I detta projekt studerar vi på ledningsnivå förutsättningar för intra- och…
-
Projekt: Prediktion av läkemedelsrelaterade problem och risker Läkemedelsrelaterade problem är ett stort problem för samhället, särskilt med en åldrande befolkning och ökad användning av läkemedel.…
-
Doktorandprojekt: Återanvändning av vårddata genom att kombinera det bästa från två världar. Metod för automatisk generering av variabler med hög prediktionsförmåga.
-
Projekt: Bättre vård till alla I detta projekt antar vi utmaningen att utforska hur trygg och säker vård kan utvecklas och samskapas för personer med kroniska och komplexa vårdbehov. Detta undersöker…
-
Såddprojekt: User performance data from a video-based application/platform Det övergripande syftet med detta såddprojekt inom Linnaeus University Centre for Data Intensive Sciences and Applications…
-
Projekt: Erfarenheter av digital anamnesupptagning Syftet med projektet är att undersöka hur införandet av digital anamnesupptagning och e-triage påverkar kvaliteten i vårdmötet.
-
Projekt: eHälsa för hållbar vård och omsorg i Kronoberg eHälsoinstitutet har, tillsammans med Region Kronoberg, beviljats 9 miljoner från Familjen Kamprads stiftelse för projektet eHälsa för hållbar…
-
Projekt: Online-baserat stöd för sexuell rehabilitering efter prostatacancer och cancer i lilla bäckenet Detta projekt avser att utveckla och testa internetbaserade stöd med fokus på sexuell…
-
Projekt: Tarmflorans sammansättning och matsmältning av animaliska livsmedel Syftet med detta projekt är att jämföra tarmflorans effekt på TMAO-halten i blod och urin efter måltider av ägg och kött…
-
Projekt: eHälsoinstitutet studerar effekterna av den nationella läkemedelslistan (NLL) Forskare på eHälsoinstitutet driver ett forskningsprojekt för att studera effekter och implementering av…
-
Projekt: Stillasittande beteende hos äldre personer och stödjande metoder för att bryta stillasittande för hållbart åldrande Detta projekt syftar till att kartlägga äldre personers (65+)…
-
Seed project: Developing the Skeleton Avatar camera Technique (SAT) as a rapid, valid and sensitive measurement of mobility in elderly persons The main objective for this seed project within Linnaeus…
-
Projekt: Resiliens inom sjöfart och vård För att utveckla en säker och hållbar arbetsmiljö inom framtidens allt mer komplexa sociotekniska system krävs nya synsätt. Resiliens är ett nytt sätt att se…
-
Projekt: Säkrare läkemedelsanvändning bland personer med polyfarmaci genom rådgivning och eHälso-stöd Detta projekt har som mål att förbättra individers kunskap om sina läkemedel och påminna om vilka…
-
Projekt: En samskapande lösning för en personlig egenvårdsplaneringsprocess för att förebygga återfall i svårläkta sår Syftet med projektet är att förebygga återfall av svårläkta sår, förbättra…
-
Projekt: God läkemedelsanvändning för äldre i Småland (GLAS) Det övergripande syftet med projektet God läkemedelsanvändning för äldre i Småland (GLAS) är att förbättra äldres läkemedelsanvändning. I…
Avslutade forskningsprojekt
-
Projekt: Säker i varje steg 1.0 I detta co-design-projekt utforskar vi, tillsammans med äldre personer, hur ett digitalt verktyg kan utvecklas och användas som stöd för äldre att bevara och förbättra…
-
Projekt: Läkemedelsanvändning vid kranskärlssjukdom Projektet handlar om hur vi i sjukvården kan stödja patienter med kranskärlssjukdom i deras läkemedelsanvändning, för att de ska må bra idag och för…
-
Projekt: Dåtida data för att förebygga framtida frakturer Vissa läkemedel ökar risken för benskörhet och frakturer. I detta forskningsprojekt utvecklar vi ett riskskattningsindex som kan användas i…
-
Projekt eHealth Arena – resultat av de tre första åren eHealth Arena har avslutat sina tre första år och kommer nu fortsatt att vara en långsiktig satsning inom Kalmar län att skapa en gemensam…
-
Såddprojekt: Skeleton Avatar camera Technique (SAT) som metod för mätning av funktionsförmåga hos äldre personer Det övergripande syftet med detta såddprojekt inom Linnaeus University Centre for Data…
-
Såddprojekt: Läkemedel som ökar risken för biverkningar Det övergripande syftet med detta såddprojekt inom Linnaeus University Centre for Data Intensive Sciences and Applications (DISA) är att…
-
Såddprojekt: Att använda artificiell intelligens för att upptäcka Acanthamoeba Keratit i ögat - AIDAK-studien Det övergripande målet med forskningen i detta såddprojekt inom Linnaeus University Centre…
-
Projekt: Bättre livskvalitet för äldre med inriktning mot läkemedel, skeletthälsa och D-vitamin Vårt projekt består av 6 olika delprojekt ned inriktning mot D-vitamin och ostepororosforskning.
-
Projekt: Vänta barn på arabiska Utlandsfödda kvinnor drabbas oftare än svenskfödda av komplikationer före, under och efter en förlossning. Arabisktalande gravida kvinnor är en extra utsatt grupp då…
-
Projekt: Farmaceuters användning av Elektroniskt expertstöd (EES) för att förbättra läkemedelsanvändning för äldre eHälsoinstitutet vid Linnéuniversitetet har fått i uppdrag av eHälsomyndigheten och…
-
Projekt: Kontinuitet i vården för personer med komplexa behov – hur vet vi vad som fungerar? Kontinuitet i vården anses skapa säker och effektiv vård. Problemet är att man ser olika på vad kontinuitet…
-
Projekt: Aktiv patientmedverkan med hjälp av ett ehälsostöd i cancervårdens övergångar Trots fleråriga nationella insatser för att stärka tillgänglighet, öka patientmedverkan och minska regionala…
-
Projekt: Vänta barn på arabiska och svenska! Normkritisk, innovativ design för interaktiv mödrahälsovård Projekttid: 2016–11–01 till 2019–10–31. Projektet är avslutat. Sammanfattning Villkoren för…
-
Projekt: Sjuksköterskans perspektiv i kliniska informationssystem Syftet med studien är att granska aktuell forskning om hur sjuksköterskor upplever att de elektroniska system för dokumentering som…
-
Projekt: Nyttoanalys – VIS i Landstinget Dalarna Syftet med projektet är att ta fram ett forskningsbaserat underlag som tydliggör nyttoeffekterna av ett gemensamt vårdinformationssystem (VIS) inom…
-
Projekt: Interoperabilitet – förmåga till samverkan i en gemensam praktik genom användning av informationsinfrastrukturer Förmåga till samverkan (interoperabilitet) mellan vårdgivares organisationer…
-
Projekt: Utvärderingsmetodik för eHälsa Det finns ett antal ramverk, modeller, metoder, tekniker etc för utvärdering av eHälsa. eHälsoinstitutet har en egen utvärderingsmodell – SUV, Utvärdering på…
-
Projekt: Mödravård för kvinnor med annan bakgrund än svensk Projektet är en pilotstudie som syftar till att skapa förutsättningar för en bättre kommunikation i vården genom att kartlägga behovet av…
-
Projekt: Upplevelse av ensamhet i särskilt boende Kalmar kommun gav i uppdrag till eHälsoinstitutet att genomföra en studie med syftet att ta fram ett underlag att ingå i verksamheters eget…
-
Projekt: BoConnect The aim of BoConnect is to identify needs, both of the elderly and of other involved stakeholders, which can be addressed by assistive digital solutions. The eHealth Institute is…
-
Projekt: Regional utveckling inom välfärdsteknologi och ehälsotjänster i samverkan (RUVeS) RUVeS har pågått 2016-2019 och har nu levererat sin slutrapport. RUVeS är ett projekt finansierat av…
Publikationer
Linnéuniversitetets publikationer inom e-hälsa
Samverkansprojekt inom e-hälsa
Vid Linnéuniversitetet pågår flera samverkansprojekt inom e-hälsa.
Samverkansprojekt inom e-hälsa
-
Health Data Sweden (HDS) Health Data Sweden (HDS) är en av Europas digitala innovationshubbar (EDIH), och Sveriges enda med fokus på hälsa och e-hälsa. HDS fungerar som en one-stop-shop som hjälper…
-
Projekt eHealth Arena – resultat av de tre första åren eHealth Arena har avslutat sina tre första år och kommer nu fortsatt att vara en långsiktig satsning inom Kalmar län att skapa en gemensam…
Aktuellt
Fler nyheter inom eHälsa
- Så kan kontinuitet mätas inom vården Nyhet
- Vill du medverka i ett forskningsprojekt som utvecklar intelligenta wearables? Nyhet
- Forskare vill förbättra psykisk hälsa i skolmiljö Nyhet
- E-hälsobolag besökte eHealth Arena och eHälsoinstitutet Nyhet
- Svenska Läkaresällskapet besökte eHälsoinstitutet Nyhet
- eHälsoinstitutet presenterade sin forskning på Vitalis Nyhet
- EU-representanter nyfikna på e-hälsa Nyhet
- LongLife Active besökte eHälsoinstitutet Nyhet
- Ny lic-uppsats om kommunikation med äldre vuxna om läkemedel Nyhet
- Avhandling om D-vitaminbrist bland årets mest lästa forskningsnyheter Nyhet
- Universitetets samlade expertis tar sig an vårdutmaningar: ”Olika kompetenser bidrar till hela bilden” Nyhet
- D-vitaminbrist och benskörhet som biverkan av läkemedel förbises ofta i sjukvården Nyhet
- Forskare i Sydsvenskan: "Tidöavtalet hotar den sömlösa vården av äldre" Nyhet
- Tre forskare beviljas medel från Forte Nyhet
- Grattis Marcus – årets sjuksköterskedoktorand Nyhet
- Forskare diskuterade åldrande på svensk-italiensk konferens Nyhet
- Linnéuniversitetet beviljas att bli en europeisk innovationshubb Nyhet
- Doktorander deltog vid internationell konferens om integrerad vård i Odense Nyhet
- 400 miljoner kronor ska satsas på e-hälsa Nyhet
- Familjen Kamprads stiftelse och forskare samverkar kring äldres hälsa Nyhet
Se hela evenemangs-kalendern
Se hela kalendern
AI
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Narges Khakpour Docent
- nargeskhakpourlnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
- Welf Löwe Professor
- 0470-70 84 95
- 076-760 36 62
- welflowelnuse
Arbetsmiljö och e-hälsa
Medarbetare
- Ann-Therese Hedqvist Doktorand
- anntheresehedqvistlnuse
- Heidi Hagerman Universitetslektor
- 0480-44 63 61
- heidihagermanlnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
- Stefan Lagrosen Professor
- 0480-49 71 65
- 072-745 89 01
- stefanlagrosenlnuse
Big (health) data
- Andreas Kerren Professor
- 0470-76 75 02
- andreaskerrenlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Olof Björneld Doktorand
- ollebjorneldlnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
- Welf Löwe Professor
- 0470-70 84 95
- 076-760 36 62
- welflowelnuse
Codesign, co-production of care
Medarbetare
eHealth Arena
- Anna-Lena Nilsson Projektledare
- 0480-49 71 77
- 072-450 76 81
- anna-lenanilssonlnuse
- Dino Viscovi Universitetslektor
- 0470-70 85 57
- dinoviscovilnuse
- Evalill Nilsson Docent
- 0480-44 60 01
- 073-037 79 13
- evalillnilssonlnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- MD Shafiqur Rahman Jabin Affilierad forskare
- mdshafiqurrahmanjabinlnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Patrick Bergman Docent
- 0480-44 63 32
- patrickbergmanlnuse
- Päivi Jokela Docent
- 0480-44 60 71
- paivijokelalnuse
- Stefan Lagrosen Professor
- 0480-49 71 65
- 072-745 89 01
- stefanlagrosenlnuse
- Tora Hammar Docent
- 0480-49 71 76
- 072-594 97 16
- torahammarlnuse
E-hälsa ur systemperspektiv
- Anita Mirijamdotter Professor
- 0470-70 86 35
- 070-337 75 24
- anitamirijamdotterlnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Päivi Jokela Docent
- 0480-44 60 71
- paivijokelalnuse
- Sarfraz Iqbal Universitetslektor
- 0470-70 80 31
- sarfraziqballnuse
Ekonomi och organisationsstyrning
Funktionsnedsättningar och e-hälsa
Förändringsledning och kvalitetsutveckling
- Ann-Therese Hedqvist Doktorand
- anntheresehedqvistlnuse
- Bo Andersson Docent
- 0480-44 64 34
- boaanderssonlnuse
- Heidi Hagerman Universitetslektor
- 0480-44 63 61
- heidihagermanlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Stefan Lagrosen Professor
- 0480-49 71 65
- 072-745 89 01
- stefanlagrosenlnuse
Hälsoappar, digital egenmonitorering, m/u-hälsa, primär/sekundärprevention, digital egenvård
- Alisa Lincke Universitetslektor
- 0470-70 84 15
- alisalinckelnuse
- Bo Andersson Docent
- 0480-44 64 34
- boaanderssonlnuse
- Amanda Hellström Docent
- 0480-44 67 04
- amandahellstromlnuse
- Camilla Wennerberg Doktorand
- camillawennerberglnuse
- Cecilia Fagerström Professor
- 0470-76 78 86
- ceciliafagerstromlnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Maria Qvarfordt Doktorand
- 0480-49 71 75
- mariaqvarfordtlnuse
- Martin Carlsson Med Dr, Docent, Affilierad forskare
- martincarlssonlnuse
- Mexhid Ferati Docent
- 0470-76 79 99
- mexhidferatilnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Patrick Bergman Docent
- 0480-44 63 32
- patrickbergmanlnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
- Sofia Backåberg Universitetslektor
- 0470-76 75 03
- sofiabackaberglnuse
- Welf Löwe Professor
- 0470-70 84 95
- 076-760 36 62
- welflowelnuse
Hälsoövervakning hos vilt, zoonoser
Implementering av e-hälsa
Medarbetare
- Ann-Therese Hedqvist Doktorand
- anntheresehedqvistlnuse
- Bo Andersson Docent
- 0480-44 64 34
- boaanderssonlnuse
- Carina Werkander Harstäde Docent
- 0470-70 80 13
- carinaharstadelnuse
- Heidi Hagerman Universitetslektor
- 0480-44 63 61
- heidihagermanlnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
Internetbehandling/Digitala interventioner
Staff
- Camilla Wennerberg Doktorand
- camillawennerberglnuse
- Cecilia Dautovic Bergh Universitetslektor
- 0470-70 86 82
- ceciliadautovicberghlnuse
- Ina Marteinsdottir Professor
- 0480-44 63 62
- inamarteinsdottirlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Martin Carlsson Med Dr, Docent, Affilierad forskare
- martincarlssonlnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Suzanne Petersson Leg Psykolog, Leg Psykoterapeut, Fil Dr, Affilierad forskare
- suzannepeterssonlnuse
- Viktor Kaldo Professor
- viktorkaldolnuse
Kliniska beslutsstöd
- Alisa Lincke Universitetslektor
- 0470-70 84 15
- alisalinckelnuse
- Cecilia Fagerström Professor
- 0470-76 78 86
- ceciliafagerstromlnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Ilir Jusufi
- ilirjusufilnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Natali Johnsson universitetsadjunkt, doktorand
- 0470-70 89 74
- 070-252 09 08
- natalijohnssonlnuse
- Ola Nordqvist Farm Dr
- olanordqvistlnuse
- Tora Hammar Docent
- 0480-49 71 76
- 072-594 97 16
- torahammarlnuse
Läkemedelsinformatik
Marknadsföring inom e-hälsa
Medicinsk visualisering/ Life Science visualisering
Metrologi, patient-rapporterade mått
Medarbetare
- Amanda Hellström Docent
- 0480-44 67 04
- amandahellstromlnuse
- António Filipe Teixeira Macedo Docent
- 0480-44 60 36
- antoniomacedolnuse
- Evalill Nilsson Docent
- 0480-44 60 01
- 073-037 79 13
- evalillnilssonlnuse
- Ina Marteinsdottir Professor
- 0480-44 63 62
- inamarteinsdottirlnuse
- Kristofer Årestedt Professor
- 0480-44 63 25
- 070-342 63 25
- kristoferarestedtlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
Patient och brukarinvolvering
- Amanda Hellström Docent
- 0480-44 67 04
- amandahellstromlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Mirjam Ekstedt Professor
- 0480-44 63 99
- mirjamekstedtlnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Sofia Backåberg Universitetslektor
- 0470-76 75 03
- sofiabackaberglnuse
- Susanna Strandberg universitetsadjunkt, doktorand
- 0470-70 87 43
- 072-567 33 09
- susannastrandberglnuse
Utbildning och e-Hälsa
- Evalill Nilsson Docent
- 0480-44 60 01
- 073-037 79 13
- evalillnilssonlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Marcelo Milrad Professor
- 0470-70 87 25
- 073-396 95 74
- marcelomilradlnuse
- Mexhid Ferati Docent
- 0470-76 79 99
- mexhidferatilnuse
- Mosad Zineldin Professor
- 0470-70 87 98
- 070-550 23 18
- mosadzineldinlnuse
- Sofia Backåberg Universitetslektor
- 0470-76 75 03
- sofiabackaberglnuse
Vårddokumentation, elektronisk patientjournal
Välfärdsteknologi
Äldre och e-hälsa
- Anna Bratt Docent
- 0470-76 78 20
- annabrattlnuse
- Carina Werkander Harstäde Docent
- 0470-70 80 13
- carinaharstadelnuse
- Hemant Ghayvat Universitetslektor
- 0470-70 86 89
- hemantghayvatlnuse
- Linda Askenäs Docent
- lindaaskenaslnuse
- Maude Johansson Universitetslektor
- 0470-76 75 15
- 072-594 16 77
- maudejohanssonlnuse
- Mexhid Ferati Docent
- 0470-76 79 99
- mexhidferatilnuse
- Selcen Ozturkcan Docent
- 0470-70 82 87
- 070-264 19 29
- selcenozturkcanlnuse
- Welf Löwe Professor
- 0470-70 84 95
- 076-760 36 62
- welflowelnuse