Studiebesök på företag

Samarbeta med oss

Vi är övertygade om att ett öppet universitet och ett nära samarbete med omvärlden är bra för alla. Därför samverkar vi gärna med företag, organisationer och lärosäten. Erfarenheten har lärt oss att dessa möten skapar stora värden, både för dig personligen, din organisation – och för Linnéuniversitetets studenter och forskare.

Du kan samarbeta tillsammans med våra forskare, lärare och studenter på det sätt som passar dig. Vid Linnéuniversitetet är projekt, praktikperioder, examensarbeten, uppdragsutbildning, mentorskap eller kompetensutveckling olika möjligheter till samarbete. Våra samverkanskoordinatorer fungerar som länken mellan universitetet och det omgivande samhället, och hjälper dig att hitta de rätta formerna för samarbete.

Vad menar vi med samverkan?

Projekt och nätverk inom samverkan

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer inom samverkan i allmänhet, och uppdragsutbildning och kompetensutveckling i synnerhet på Linnéuniversitetet?

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi vårt nyhetsbrev till dig. 

Nyheter inom samverkan

Evenemang

Avdelningen för externa relationer

Avdelningen för externa relationer erbjuder expertkompetens och utvecklingsstöd inom externfinansiering, innovation, samverkan, och internationalisering. Välkommen att kontakta oss.