Elin Gunnarsson

Elin Gunnarsson

Projektkoordinator
Institutionen för datavetenskap och medieteknik Fakulteten för teknik
Spara kontaktuppgifter Ladda ner bild

Jag arbetar som projektkoordinator i projekten HPC för SMF och IoT-lab för SMF 2.0. Båda projekten erbjuder olika typer av stöd beroende på hur mogen verksamheten är. Min roll är att genomföra företagsbesök, vilket innefattar att vi diskuterar vilka behov och möjligheter det finns så att jag sedan kan vägleda företaget kring vilka aktiviteter och insatser som kan passa dem.

HPC för SMF riktar sig till små och medelstora företag (SMF) i Linnéregionen. Målet är att dessa företag ska få möjlighet att öka sin datadrivna förmåga med stöd av artificiell intelligens (AI) och High Performance Computing (HPC).

IoT-lab för SMF 2.0 riktar sig också till små och medelstora företag i Linnéregionen men har målet att genomföra kunskapshöjande såväl som praktiska aktiviteter inom Internet of things (IoT) för att SMF ska få möjligheten att ta viktiga kliv på sin digitaliseringsresa.

Alla möjliga typer av företag som är intresserade av att arbeta med datadriven utveckling eller IoT är välkomna att höra av sig till mig. Tveka inte att höra av dig om du har en fråga eller på något sätt vill delta i projekten!