Jag arbetar som central studievägledare med ett speciellt fokus på internationella studenter och min arbetsplats är först och främst i Växjö. Från och med hösten 2023 och framåt är jag också drivande i "Korta vägen" - en arbetsmarknadsåtgård som Linnéuniversitetet är en del av.

Till mig är du välkommen när du har svårt att välja utbildning och behöver allmän studievägledning först och främst mot Linnéuniversitetets utbud.

Du kan även kontakta mig om du funderar över behörighet för högre studier eller om du har allmänna frågor kring att ansöka till och studera på ett universitet.

Har du detaljerade frågor om specifika utbildningar? Då kan du vända dig direkt till studievägledare vid våra fakulteter

Boka samtal med mig och mina centrala studievägledarkollegor via telefon, digitalt via Zoom eller på plats genom vårt bokningssystem som du hittar på vår hemsida här: www.lnu.se/studievagledning

Jag träffas säkrast på telefon mellan 08:30 - 09:30 - min telefontid som jag försöker att hålla så gott det går måndag - fredag.

---------------------------------------------------------------------------------------

I work as a study counsellor with focus on freemoving international students and I am situated mainly in Växjö.

Feel free to contact me regarding general questions, thoughts and counselling about your studies and career.