Henric Lindström

Henric Lindström

Universitetsadjunkt
Institutionen för organisation och entreprenörskap Ekonomihögskolan
+46480497140
A3060, Hus Forma, Kalmar
Spara kontaktuppgifter Ladda ner bild

Hej!

Jag heter Henric Lindström och är programansvarig för Music & Event Management. Jag är också involverad i en del av kurserna med samma namn samt involverad i Företagsekonomi – organisation och ledarskap samt musikbranschrelaterade kurser generellt. 

I övrigt består mitt arbete i huvudsak av administration och framförallt utveckling av Music & Event Managementprogrammet.

Då studenterna de första ett och ett halvt åren studerar på Rock City i Hultsfred (Campus Hultsfred) befinner jag mig där då och då för att vara nära studenterna och utbildningen där. 

Jag är också European Liaison (Europeisk styrelseledamot) i den internationella organisationen Music & Entertainment Industry Educators Association (MEIEA, www.meiea.org) samt styrelseledamot i föreningen Svenska Musikbranschutbildningar. 

Som ni kanske förstår är musiken en central ingrediens i mitt liv, såväl på jobbet som på fritiden. Därför kan ni också träffa på mig då och då runt om i landet och i världen på konserter, musikbranschkonferenser, festivaler och andra evenemang. 

Tveka aldrig att kontakta mig om ni har frågor kring Music & Event Management-programmet.

Har du frågor kring antagning och ansökan finner du kontaktinformation för sådana frågor här: https://lnu.se/student/under-studierna/antagning/