Maria Sahlström

Jag arbetar som central studievägledare. Boka tid hos mig genom att skicka ett e-mail. Jag har telefontid mellan kl 13:00-14:00 varje dag.

Vägledningssamtal

Hur är det att studera på universitet? Har jag behörigheten som krävs för att komma in? Jag vill jobba med människor, vad kan jag läsa? Läsa program eller fristående kurs, vilket är bäst? Jag har arbetat en längre tid och nu funderar jag på om att byta bana, hur gör jag? Detta är exempel på frågor vi möter som centrala studievägledare i ett vägledningssamtal. Vi finns helt enkelt till för dig när du behöver reda ut dina tankar och pröva dina idéer om utbildning och studier eller om du vill hitta olika vägar och möjligheter för att nå ditt mål.

Det går bra att träffa mig på plats i Växjö eller ses digitalt via Zoom. 

Telefontid mellan 13:00-14:00.

Besöksadress: Växjö, Hus H, rum 1354.

Vilken studievägledare ska jag kontakta?

Det finns många studievägledare på Linnéuniversitetet som vill hjälpa dig med dina frågor. Här är en fingervisning på vem du kan kontakta.

Central studievägledare

  • allmänna frågor om studier och karriärsval
  • frågor om antagning och behörighet till olika utbildningar

Gå in på vår hemsida för uppdateringar om olika events om utbildning och studier, https://lnu.se/student/ny-student/studievagledning/-

Studievägledare på fakultet

  • varje fakultet har specialiserade studievägledare
  • mer specifika frågor som rör ditt ämne eller program

Klicka vidare här för att komma till studievägledare på fakultet, https://lnu.se/student/under-studierna/studievagledning/