Jag är förvaltningsledare för Informations och publiceringsstöd, på IT-sidan. Därutöver arbetar jag med support för personal och studenter och behärskar såväl Windows som Mac och Linux samt diverse Office program och grafiska program. Hanterar ofta frågor om Box, Skype för företag och våra Office-mallar. Jag gillar att undervisa och gör det för såväl personal som studenter.

Jag är också fotograf och har bland annat tagit rätt många av personalbilderna här på Lnu.se. Några av mina bilder hittar du på Instagram och på olika utställningar. På senare tid har jag också tagit upp rörlig bild, både framför och bakom kameran.

Jag har en högskoleexamen i biologi men också kurser i kemi, elektronik, datalogi, programmering, projektledning, digital fotografi med mera. Innan jag började arbeta på högskolan har jag bland annat arbetat som systemerare/programmerare och ett tiotal år på Telia som utbildare i datakommunikation.

Privat, så är jag gift och har tre utflugna barn och två barnbarn. Jag köpte min första systemkamera när kompisarna köpte moped och har fotograferat sedan dess. Jag gillar att segla, men är för närvarande båtlös. För övrigt gillar jag utevistelse såväl på Öland, på sjön som i fjällen.

 

Uppdrag

Jag är sekreterare i SACO-S-föreningen vid Linnéuniversitetet. Har tidigare bland annat varit styrelseledamot i Ölands Naturskyddsförening, ÖN. Projektledare för Årets Ölandsfotograf, frivillig sjöräddare och nationellt ansvarig för Ubuntus svenska användarförening.