Grafisk jordglob

Ansökan och platslista för utbytesstudier inom Europa, samt restplatser från ansökningsomgång 1, under hösten 2021 och våren 2022

Vänligen se länk till ansökan samt platslista som är aktuell för vår restplatsomgång för utbytesstudier inom/utanför Europa under våren 2022 nedan. Välkommen att skicka in ansökan senast den 17 maj, 2021 klockan 13.00.

Information om ansökan och platslista

Viktig information för din ansökan

  • Information om ansökan ska läsas igenom noga innan ansökan påbörjas, vänligen se fliken Studera Utomlands för mer information.
  • Du måste ha kollat igenom våra instruktionsfilmer om ansökan innan ansökan påbörjas. Du hittar instruktionsfilmerna nedan. 
  • Sena och icke kompletta ansökningar accepteras inte.
  • Om du skickar in flera ansökningar i samma ansökningsomgång kommer den senast inskickade att registreras. 

Instruktionsfilmer om ansökan

  1. Information om de olika ansökningsomgångarna, vilka poängkrav finns för att få söka och få en plats samt vad gör International Office och vad gör fakulteterna?
  2. Ansökan, platslistan och information om hur platserna fördelas.  
  3. Vad ska jag tänka på när jag väljer lärosäte och var hittar jag information.

Information om platslistan

Nedan hittar du länk till platslistan samt ansökan, det vill säga listan med restplatser inom och utanför Europa från ansökningsomgång 1 samt 2 för våren 2022. 

Du kan dels söka platser baserat på fakultet och får då fram de avtal som är specifika för just den fakultet du valt (dessa platser kan sökas av de studenter som studerar vid fakulteten), dels kan du söka på de universitetsövergripande avtalen, university wide, och får då fram alla avtal som är tillgängliga för fler än en fakultet. Observera att det inte går att kombinera region+land i en utsökning (det ger inga träffar). En sökning på geografiska parametrar görs på antingen region+region eller land+land. Notera att platslistan gäller med reservation för eventuella fel eller ändringar. 

Platser inom USAC

Du hittar vilka platser som finns tillgängliga inom USAC här. De USAC-platser som är öppna för studenter från Linnéuniversitetet att söka till hittar du här

Vänligen kontakta International Office vid intresse av USAC här

Platser inom ISEP 

Du hittar vilka platser som finns tillgängliga inom ISEP här.

Vänligen kontakta International Office vid intresse av ISEP här.  

Ansökan och platslista

Vänligen se ansökan samt platslistan via länken nedan. Du påbörjar ansökan genom att lägga till de universitet som du vill ansöka om.  Du lägger till ett alternativ genom att gå in på specifikt värdlärosäte och klickar på "Add". När du har lagt till alla alternativ så var vänlig tryck på "Continue to Application" för att fullfölja ansökan. 

Ansökan och platslista hittar du här.