Studenter sitter i Student Lounge på Linnéuniversitetet

Studentloungen

Välkommen till Studentloungen! Här kan du träffa International Office för frågor gällande internationella möjligheter, studieavgifter och stipendier kopplade till utbytesstudier eller utlandspraktik. Studentloungen finns i huvudbyggnaden i Växjö (hus H, sal 1313) samt Kalmar hus Stella (vid Infocenter).

Öppettider vårterminen 2024

Växjö (Hus H, sal 1313)

Måndagar 12.00 -14.00 

Torsdagar 12.00 - 14.00 

Kalmar (Hus Stella, Infocenter) 

Tisdagar 10.30 - 12.30

Digitalt via Zoom

Onsdagar - 12.00 - 14.00

Klicka här för att komma till den digitala studentloungen

 

International Office

Studenter som är intresserade av utbytesstudier, praktik eller andra internationella möjligheter är välkomna till oss för att hämta informationsmaterial och ställa frågor till en internationell koordinator vid International Office. Mer information om internationella möjligheter.
 
Inkommande utbytesstudenter kan komma till oss med frågor som rör utbyte, signering av Learning Agreement och andra dokument, samt frågor kring kursval och ansökan.

Det går också bra att kontakta International Office för att boka individuella möten på andra tider än studentloungens öppettider. 

Kontaktuppgifter:

Utresande utbytesstudenter: outexchange@lnu.se
Inresande utbytesstudenter: inexchange@lnu.se
Internationella studenter: internationalstudents@lnu.se 

Studieavgifter

För dig som är avgiftsskyldig kan vi erbjuda information kring studieavgifter, återbetalning stipendier och avgiftsstatus. Du kan även kontakta tuitionfees@lnu.se.

Mer information om studieavgifter

Bostad

Om du är en utbytesstudent och har sökt bostad via Linnéuniversitet kan du komma till studentloungen med dina frågor samt få hjälp att komma i kontakt med bostadsbolagen. Mer information om bostäder för internationella studenter