Student Lounge

Välkommen till Student Lounge. Vi kan hjälpa dig med bland annat internationella möjligheter, antagning, studieavgifter, bostad, karriärvägledning, studievägledning och studenthälsa. Student Lounge finns på i huvudbyggnaden i Växjö (hus H, sal 1313).

 Hos oss kan du få hjälp med information kring allmänna frågor avseende dina studier vid Linnéuniversitetet. 

Öppettider för Student Lounge
Måndag – torsdag kl. 12:00-14:00

International Office

Studenter som är intresserade av utbytesstudier, praktik, Minor Field Studies (MFS) eller andra internationella möjligheter är välkomna till oss för att hämta informationsmaterial och ställa frågor till en internationell koordinator vid International Office. Mer information om internationella möjligheter finns här
 
Inkommande utbytesstudenter kan komma till oss med frågor som rör utbyte, signering av Learning Agreement och andra dokument, samt frågor kring kursval och ansökan.

Antagning

Du kan få hjälp med frågor gällande din antagning till Linnéuniversitetet. Mer information om antagning finns här

Studieavgifter

För dig som är avgiftsskyldig kan vi erbjuda information kring studieavgifter, återbetalning stipendier och avgiftsstatus.

Bostad

Om du har sökt bostad via Linnéuniversitet kan du komma till Student Lounge med dina frågor samt få hjälp att komma i kontakt med bostadsbolagen.

Karriärvägledning

Vem är du och vad vill du göra? Att förstå vem du är och vad du har att erbjuda arbetsmarknaden är nyckeln till all karriärplanering. Karriärvägledningen har drop-in tider tisdagar kl. 12:00-14:00. På drop-in kan du diskutera dina funderingar inför framtida yrkesliv och lägga upp karriärplanering. Övrig tid enligt överenskommelse. Mer information om karriärvägledning finns här.

Studievägledning

Välkommen att prata med en central studievägledare om studieval och karriärval. Studievägledning har drop-in tider på tisdagar kl. 12:00-14:00 via Student Lounge.  Övrig tid enligt överenskommelse. Mer information om studievägledning finns här

Studenthälsan

Studenthälsan är ej tillgängliga för drop-in. Du är välkommen till Student Lounge för att lämna ditt namn och telefonnummer så ringer en kurator upp dig för att boka en tid. Mer information om studenthälsan finns här.

Drop in för mentorer till studenter med funktionsnedsättning, tisdagar 12-14.

På tisdagar mellan kl. 12-14 har du som är mentor till studenter med funktionsnedsättning  möjlighet att träffa en samordnare för att kunna ta upp olika frågor som rör ditt mentorsuppdrag.