Responsive header image

Student Lounge

Välkommen till Student Lounge. Vi kan hjälpa dig med bland annat internationella möjligheter, antagning, studieavgifter, bostad, karriärvägledning, studievägledning och studenthälsa. Student Lounge finns på i huvudbyggnaden i Växjö (hus H, sal 1313).

Hos oss kan du få hjälp med information kring allmänna frågor avseende dina studier vid Linnéuniversitetet. 

Student Lounge under vårterminen 2021

Student Lounge är under vårterminen 2021, på grund av Covid-19, digital. Öppettider enligt följande gäller tills något annat meddelas:

Måndagar: Digital Student Lounge, 12.00-14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421

Tisdagar: Digital Student Lounge, 12.00-14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421

Onsdagar: Digital Student Lounge, 12.00-14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421

Torsdagar: Digital Student Lounge, 12.00-14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon +46(0)772-28 80 00 (fråga efter den avdelning du vill komma i kontakta med eller beskriv ditt ärende så kopplas du vidare).

International Office

Studenter som är intresserade av utbytesstudier, praktik, Minor Field Studies (MFS) eller andra internationella möjligheter är välkomna till oss för att hämta informationsmaterial och ställa frågor till en internationell koordinator vid International Office. Mer information om internationella möjligheter finns här
 
Inkommande utbytesstudenter kan komma till oss med frågor som rör utbyte, signering av Learning Agreement och andra dokument, samt frågor kring kursval och ansökan.

Kontaktuppgifter:

outexchange@lnu.se (utresande utbytesstudenter)

mfs@lnu.se (självständigt arbete utomlands)

inexchange@lnu.se (inresande utbytesstudenter)

internationalstudents@lnu.se (internationella studenter)

Antagning

Du kan få hjälp med frågor gällande din antagning till Linnéuniversitetet. Mer information om antagning finns här

Studieavgifter

För dig som är avgiftsskyldig kan vi erbjuda information kring studieavgifter, återbetalning stipendier och avgiftsstatus.

Bostad

Om du har sökt bostad via Linnéuniversitet kan du komma till Student Lounge med dina frågor samt få hjälp att komma i kontakt med bostadsbolagen.

Karriärvägledning

Vem är du och vad vill du göra? Att förstå vem du är och vad du har att erbjuda arbetsmarknaden är nyckeln till all karriärplanering. Du är välkommen att boka möte eller ringa oss. Mer information om karriärvägledning finns här.

Studievägledning

Välkommen att prata med en central studievägledare om studieval och karriärval. Du är välkommen att boka möte eller ringa oss. Mer information om studievägledning finns här

Studenthälsan

Studenthälsan är ej tillgängliga för drop-in. Du är välkommen till Student Lounge för att lämna ditt namn och telefonnummer så ringer en kurator upp dig för att boka en tid. Mer information om studenthälsan finns här.