Studenter sitter i Student Lounge på Linnéuniversitetet

Studentloungen

Välkommen till Studentloungen. Vi kan hjälpa dig med bland annat internationella möjligheter, antagning, studieavgifter, bostad, karriärvägledning, studievägledning och studenthälsa. Studentloungen finns i huvudbyggnaden i Växjö (hus H, sal 1313) samt Kalmar (hus Culmen, våning 6).

Hos oss kan du få hjälp med information kring allmänna frågor avseende dina studier vid Linnéuniversitetet.  Vänligen se öppetider och information nedan. 

Öppettider Student Lounge Höstterminen 2022

Växjö (Hus H, sal 1313)

Öppettider i Växjö

Måndag - 12.00 -14.00 

Tisdag - 12.00 -14.00

Onsdag (Endast Digital Student Lounge via Zoom) - 12.00 - 14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421 

Torsdag - 12.00 - 14.00 

Kalmar (Hus Culmen, våning 6) 

Öppettider i Kalmar

Tisdag - 12.00 -14.00

Onsdag (Endast Digital Student Lounge via Zoom) - 12.00 - 14.00 https://lnu-se.zoom.us/j/5752907421 

Torsdag - 12.00 -14.00 

Studie- och yrkesvägledning i Student Lounge (Växjö) 

På torsdagar varannan vecka (ojämna veckor) kan du träffa våra Studie- och yrkesvägledare i vår Student Lounge mellan 12.00-13.00 för drop-in tider i Växjö (Hus H, sal 1313).

Varmt välkomna till oss! 

 

International Office

Studenter som är intresserade av utbytesstudier, praktik, Minor Field Studies (MFS) eller andra internationella möjligheter är välkomna till oss för att hämta informationsmaterial och ställa frågor till en internationell koordinator vid International Office. Mer information om internationella möjligheter.
 
Inkommande utbytesstudenter kan komma till oss med frågor som rör utbyte, signering av Learning Agreement och andra dokument, samt frågor kring kursval och ansökan.

Kontaktuppgifter:

Utresande utbytesstudenter: outexchange@lnu.se
Självständigt arbete utomlands: mfs@lnu.se
Inresande utbytesstudenter: inexchange@lnu.se
Internationella studenter: internationalstudents@lnu.se 

Antagning

Du kan få hjälp med frågor gällande din antagning till Linnéuniversitetet.
Mer information om antagning.

Studieavgifter

För dig som är avgiftsskyldig kan vi erbjuda information kring studieavgifter, återbetalning stipendier och avgiftsstatus.

Bostad

Om du har sökt bostad via Linnéuniversitet kan du komma till Student Lounge med dina frågor samt få hjälp att komma i kontakt med bostadsbolagen.

Karriärvägledning

Vem är du och vad vill du göra? Att förstå vem du är och vad du har att erbjuda arbetsmarknaden är nyckeln till all karriärplanering. Du är välkommen att boka möte eller ringa oss. Mer information om karriärvägledning.

Studievägledning

Välkommen att prata med en central studievägledare om studieval och karriärval. Du är välkommen att boka möte eller ringa oss.
Mer information om studievägledning

Studenthälsan

Studenthälsan är ej tillgängliga för drop-in. Du är välkommen till Student Lounge för att lämna ditt namn och telefonnummer så ringer en kurator upp dig för att boka en tid. Mer information om studenthälsan.