samtal mellan två personer

Samtal

Är du stressad eller orolig? Har du ångest eller känner dig nedstämd? Har du relationsproblem eller befinner dig i en kris? Har koncentrationsproblem eller talängslan? Vi kan hjälpa dig! Ett dåligt mående har ofta en inverkan på studieförmågan. Ju fortare du hör av dig, desto bättre! Vi erbjuder professionella samtal kostnadsfritt, för dig som behöver stöd.

Möt oss on-line

Är du distansstudent eller föredrar du att ha samtal via zoom istället för att besöka oss på plats. Du bokar tid på samma sätt som om du skulle besöka oss fysiskt. Tag kontakt med den ort du studerar vid.

Mer om samtal

Vi erbjuder professionella samtal kostnadsfritt för dig som behöver stöd. Ett samtal hos oss varar ungefär en timme. Hur många samtal man behöver varierar från person till person, ibland räcker det med några få samtal, ibland behöver man lite fler. Vid bokade samtal eller längre rådgivning skriver vi journal.Vi har tystnadsplikt. Behöver du specialistvård, kan vi hjälpa dig med information kring vart du ska vända dig.

För att komma i kontakt med oss, skicka ett mail eller ring. Lämna namn, telefonnummer och vilken ort du pluggar på, så ringer vi upp dig så snart vi kan. Vi hör oftast av oss inom ett dygn på vardagar.. Vi försöker alltid boka in dig så snart som möjligt, ofta inom en vecka, ibland något längre väntetid. 

Rådgivning ges inte via mail, eftersom den inte är sekretesskyddad. För nybesök i Växjö vänligen kontakta oss på studenthalsan@lnu.se 

Utöver individuella samtal erbjuder vi olika grupper/kurser och arbetar förebyggande med bl annat alkohol och psykisk hälsa.