Studentambassadör och studievägledare - bild

Vill du jobba som studentambassadör?

Tycker du om att studera hos oss och vill berätta om det för andra? Vi söker nu studentambassadörer som vill representera Linnéuniversitetet vid mässor och andra personliga möten. Jobba vid sidan av studierna som ambassadör!

Ditt uppdrag som studentambassadör är att representera Linnéuniversitetet i olika sammanhang. Som studentambassadör har du en viktig uppgift då du kommer verka som universitetets ansikte utåt. Du ska berätta om hur det är att vara student vid Linnéuniversitetet, om dina egna studier och om universitetet i stort.

Din arbetsplats kan vara på events och mässor där du marknadsföra vårt utbildningsutbud. Du kan också jobba med förberedelser inför konferenser och andra större evenemang på universitetet. Ditt arbete som studentambassadör är arvoderat per timme.

Är du intresserad? Skicka din intresseanmälan med bifogat personligt brev och CV till kommunikationsavdelningen@lnu.se för att bli studentambassadör.

Läs mer om uppdraget här.