Bokningsförfrågan - öppen föreläsning

Skicka en bokningsförfrågan om en öppen föreläsning. Fyll i samtliga uppgifter i formuläret nedan, glöm inte att läsa våra riktlinjer innan du skickar din förfrågan.

Bokningsförfrågan kan göras av personal, såsom forskare, lärare och TA-personal samt studenter vid Linnéuniversitetet och erkända studentorganisationer med koppling till Linnéuniversitetet. Grunden är att allt material ska vara kopplat till Linnéuniversitetet. Vi rekommenderar att föreläsningen/föredraget pågår ca 30 min. Föredraget sker i en öppen miljö där tanken är att inspirera och tillåta förbipasserande åhörare att ta del av föredraget.

Bokningar ska göras minst två veckor före det önskade datumet. Efter inskickad bokningsförfrågan blir du kontaktad av en representant från universitetsbiblioteket för att bekräfta möjligheten att tillgodose din förfrågan. Observera att du/ni behöver vara på plats ca 30 minuter före utsatt tid för din presentation/föreläsning, för att vi ska kunna ge tillgång till utrustningen och ge tekniskt stöd. 

OmniSpace är aktiv under terminstider och under bibliotekets öppettider. Ej aktiv eller bokningsbar under vecka 51-2 och 24-35. 

Fyll i och skicka in bokningsförfrågan

Kategori*
Källa*
Tillgänglig utrustning

Övriga behov av eventuell kringutrustning får du själv som föreläsare ordna med. Exempelvis bord, utställningsskärmar, eller kamerautrustning etc. 

Medgivande - GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits i informationstexten ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linneuniversitetet.