Utbildning

Studera på ett universitet där allt är möjligt! Här har vi samlat all information du behöver om att studera hos oss.

Vi har ett brett utbud av utbildningar. Sök bland våra program och kurser.

Linnéuniversitetet har ett brett utbud av kurser på både grund- och avancerad nivå. Kurser ges på hel- och deltid, på plats på universitetet och på distans.

Linnéuniversitetet har ett brett utbud av program inom många olika intresseområden. Program finns på både grund- och avancerad nivå.

Vill du ha en karriär som forskare och lärare vid universitetet eller som forskare i industrin? En forskarutbildning kan leda till många andra spännande jobb.

Vill du kunna planera dina studier både vad gäller tid och plats? Läs en utbildning på distans.

I Linnéuniversitetets kursutbud finns kurser som är anpassade för fortbildning av medarbetare. Därutöver erbjuds skräddarsydda uppdragsutbildningar.

Är du ny student vid Linnéuniversitetet? Då har du en spännande och roligt tid framför dig. Men några saker behöver du ha koll på innan du börjar.

Här hittar du praktisk information som du kan behöva som student, exempelvis möjligheter till utlandsstudier, examen och kontaktuppgifter.

Ta tillfället i akt att samarbeta med ett företag eller organisation när du skriver din uppsats eller gör praktik. Funderar du på att starta ett eget företag? Få hjälp och tips med ditt CV och personliga brev.