Hampus Hedström

Borde inte mer vara möjligt nu?

Youtube-stjärnan Hampus Hedström ställer sig samma fråga. Här nedanför kan du följa med Hampus när han tillsammans med forskare från Linnéuniversitetet försöker hitta svar på om vi verkligen måste röra på oss, om det går att köra bil på växter och om det är någon skillnad på vänskap IRL och online.

Om du vill hitta svar på fler frågor – välj ett universitet där allt är möjligt.

Hampus Hedström undrar: Måste vi verkligen träna?

Följ med honom på en resa från kontoret till pulkabacken när han tillsammans med forskare från Linnéuniversitetet försöker hitta svaret på frågan: borde det inte vara möjligt att skippa träning nu?

Vill du vara med och skapa fler möjligheter för alla ska må bra? Kolla in våra program inom vård, idrott och hälsa.

Hampus Hedström undrar: Kan vi inte bara städa upp miljön?

Följ med honom på en resa från kontoret till flygplatsen när han tillsammans med forskare från Linnéuniversitetet försöker hitta svaret på frågan: borde det inte vara möjligt att lösa miljökrisen?

Vill du vara med och skapa fler möjligheter för vår natur och miljö? Kolla in våra program inom naturvetenskap.

Hampus Hedström undrar: Behöver vi verkligen vänner utanför internet?

Följ med honom på en resa från kontoret till universitetssoffan när han tillsammans med forskare från Linnéuniversitetet försöker få svar på om det är någon skillnad mellan vänskap IRL och online.

Vill du vara med och skapa fler möjligheter online (och offline)? Kolla in våra program inom data/IT.