Framtida studenter kollar in Linnéuniversitetets utbildningsutbud

Träffa oss

Har du frågor eller funderingar kring våra utbildningar?
Hur fungerar studentlivet? Hur skaffar du boende? Vilka länder kan du besöka för utlandsstudier?
Frågorna kan vara många - Linnéuniversitetets studentambassadörer har svaren.

Träffa oss på mässor

Linnéuniversitetet deltar på flera olika utbildningsmässor under året. Du hittar oss i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Varmt välkommen till vår monter där du träffar våra studenter och kan prata med studievägledare. Passa på att fråga om allt du undrar över och ta en titt i vårt breda utbildningsutbud.

22 november - 24 november 2018

Kunskap & Framtid, Göteborg. Besök oss i monter B02:34

28 november - 30 november 2018

Saco studentmässa, Stockholm. Besök oss i monter C10:21

6 december 2018

Saco studentmässa, Malmö. Besök oss i monter B05

 

Gymnasiebesök

Under våren besöker våra studentambassadörer olika gymnasieskolor och mindre mässor i södra Sverige.

Vill du att vi besöker din gymnasieskola? För mer information om mässor och gymnasiebesök kontakta Hanna Jönsson hanna.jonsson@lnu.se

Besök oss på Linnéuniversitetet

Informationsdagen - Växjö

Under våren kan du besöka vår egen mässa Informationsdagen i Växjö. Då kan du lyssna på inspirationsföreläsningar, få information om våra utbildningar, träffa studenter och lärare. Det är också ett bra tillfälle att se våra olika lokaler och campusmiljön. Gymnasieskolor som föranmäler sig till Informationsdagen får även halva resan betald. Ingen föranmälan krävs.

Datum: 21 mars 2019
Tid: 09.00–14.00
Plats: Linnéuniversitetet i Växjö

En dag på universitetet - Kalmar

På hösten har du möjliget att besöka oss i Kalmar. Du kommer att får lyssna på föreläsningar, träffa studenter, lärare och veta mer om hur det är att studera på Linnéunviersitetet. Anmälan öppnar ett par veckor innan eventet äger rum. Anmälan krävs för att deltaga.

Datum: 10 oktober 2018
Tid: 8.30-11.45
Plats: Linnéuniversitetet i Kalmar

Studiebesök

Vi tar emot studiebesök i grupp till Linnéuniversitetet både i Kalmar och Växjö i mån av tid. Vi erbjuder en allmän presentation om vårt utbildningsutbud och om att vara student hos oss. Vi har inte möjlighet att ta emot studeibesök under 1 februari - 22 april samt 1 september - 21 oktober utan hänvisar då istället till Informationsdagen i Växjö och En dag på universitetet i Kalmar.