Människor sitter runt ett bord.

Kompetensutveckling: Strategier för digital marknadsföring

Vill du hänga med i omvärldens ständiga utveckling och ta vara på de nya möjligheter som digitaliseringen medför. Genom att komplettera traditionella marknadsföringssätt kan digitaliseringen möjliggöra en mer aktivt deltagande i mötet med kunden. I den här kursen får du fördjupa dig i strategier, olika typer av teknologier med mera för digital marknadsföring.

Kursen vänder sig till marknadschefer, affärsutvecklare och andra chefer som deltar i utvecklingen och genomförandet av strategier för digital marknadsföring. Kursen fokuserar på strategi och planering av digital marknadsföring, tekniker för digital marknadsföring och integration mellan dessa perspektiv.

Som deltagare på kursen får du både inblick i senaste forskningen och expertis från industrin. Kursen är skapad för att underlätta kombinationen av studier och yrkesliv. Vi erbjuder exempelvis justerbar takt, online-material, få möten på plats samt flexibel antagning och förutsättningar för validering av reell kompetens.

Kursen startar vecka 48 och den totala omfattningen på kursen är vanligtvis cirka 80 timmar inklusive tre stycken fysiska möten (preliminärt i november, januari och februari).

Undervisningsspråk: Engelska.

Kursen är kostnadsfri och ger 3 högskolepoäng.