Workshop Centrum för ledarskap i Småland

Kompetensutveckling: En konstnär på jobbet

Hur ska du uttrycka en vision eller ett problem om du inte får använda ord eller siffror? Inga Excellark eller PowerPoint-presentationer. Hur skapar man då samsyn eller diskussion om en angelägen fråga?

Osäkerhet och mångfald är en bra grogrund för nytänkande – här genom ett konstnärligt anslag och en kreativ arbetsmetod. Vi jobbar bl a mot bakgrund av Katarina Zambrells forskning om vad som händer när man tar in en konstnär på jobbet.

Mål, nyttan för dig och din organisation

Detta är en workshop som utmanar de vanliga tankebanorna och de vanliga sätten att uttrycka sig. Du och din arbetsgrupp får tillfälle att skapa ett samtalsklimat bortom invanda strukturer och hierarkier genom fysisk gestaltning som grund för tolkningar och reflektion.

Vi använder lera, lego, popcorn eller annat material som väljs med syfte att inkludera, att tillåta deltagaren att vara nyfiken helt utan krav på konstnärliga resultat.

Målet är att stärka förmågan till förnyelse och förändring genom att utmana, tänja på gränser och öka kunskap som ger direkt nytta i din verksamhet.

Innehåll

Workshop

Målgrupp

Din arbetsgrupp, ledningsgrupp eller avdelning.

Antal: Max 10 personer.

Plats: Vi kommer till dig. Vill du hellre vara på neutral plats finns möjlighet att hyra lokaler hos Linnéuniversitetet.

Omfattning: 4 timmar

Framtagen av och ges genom Centrum för ledarskap i Småland, Välkommen att kontakta Kerstin Årmann med vilka önskemål och behov som finns i din organisation.