Workshop Centrum för ledarskap i Småland

Ledarlabb

En skräddarsydd halvdag för behoven i din verksamhet. Vårt team av forskare, processledare och studenter hjälper dej och din grupp att laborera fram nya lösningar för att förändra och växa – bli innovativ.

Ledarlabbet är fokuserat och skräddarsytt för behoven i din verksamhet.
Vårt team av forskare, processledare och studenter står redo att bistå dej i en specifik frågeställning, problemformulering eller utvecklingsfråga som ni står inför.

Vi hjälper helt enkelt dig och din grupp att se nya lösningar och hitta nya vägar.

Mål, nyttan för dig och din organisation

Att våga testa nytt och kombinera med befintlig kunskap är grunden för att förändra och växa – att bli innovativ. Målet är att stärka förmågan till förnyelse och förändring genom att utmana, tänja på gränser och öka kunskap som ger direkt nytta i din verksamhet.

Innehåll

Förvänta dig inte en föreläsning eller en färdiga lösning. Det här handlar om att kavla upp ärmarna och jobba gemensamt, att laborera för att våga testa nytt och kombinera med befintlig kunskap för att stärka förmågan till förnyelse och förändring.

Målgrupp

Din arbetsgrupp, ledningsgrupp eller avdelning.

Praktisk information

Du och din grupp bistår med er specifika kunskap, vi bidrar med kunnig processledare, ledarskapsforskare och andra relevanta experter.

Antal: 6-15 deltagare.

Plats: Vi kommer till dig. Vill du hellre vara på neutral plats finns möjlighet att hyra lokaler på universitetet.

Omfattning: 4-5 timmar

Ledarlabb är framtaget genom Centrum för ledarskap i Småland.