Studenter i hus Radix i Kalmar

Studera vid Linnéuniversitetet

Att vara student innebär mycket föreläsningar, lektioner, grupparbeten och bibliotekshäng men studielivet innebär också andra saker. Det är stor chans att du träffar vänner för livet, hittar nya intressen eller engagerar dig i en förening. Välkommen som student vid Linnéuniversitetet – ett universitet där allt är möjligt!

Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser. Här kan du läsa olika ämnen inom konst och humaniora, hälso- och livsmedelsvetenskap, samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik och ekonomi. På Linnéuniversitetet finns även en rad olika uppdragsutbildningar såsom rektorsutbildning och polisutbildning.

Dear Class of 2020,

Kära avgångsklass 2020, nu är det dags att lämna gymnasiet. Vi förstår att världen kan kännas hopplös ibland, men försök att inte oroa er allt för mycket. Ta del av låten Dear Class of 2020, – där har vi samlat några råd att ta med längs vägen. De kommer från flera av de smartaste personerna vi vet. Lite som en energiboost inför framtiden, helt enkelt. Och när ni är redo att lösa världsproblemen – välkomna till ett universitet där allt är möjligt. Läs om projektet: dearclassof2020.se

Katalog

Bläddra i Linnéuniversitetets katalog och få en helhetsbild av de utbildningar som finns. Du kan också beställa hem katalogen för att läsa i lugn och ro.