Träffa oss

Har du frågor eller funderingar kring våra utbildningar? Hur fungerar studentlivet? Hur skaffar du boende? Vilka länder kan du besöka för utlandsstudier?

Här kommer du kunna träffa studenter, studievägledare och representanter från våra utbildningar digitalt. Ställ alla dina frågor om Linnéuniversitetet, studentlivet och vårt breda utbildningsutbud.

Träffa oss online!

En dag på universitetet 2020

”En dag på universitetet” är en dag då Linnéuniversitetet i Kalmar öppnar upp dörrarna för dig som går årskurs 3 på gymnasiet. Du kommer att lyssna på intressanta föreläsningar och se dig omkring i våra lokaler.

Datum: 14 oktober

Tid: 08.30-12.00

Plats: Universitetskajen Kalmar

Dagen erbjuder ett antal föreläsningspass inom olika områden. Du som besökare måste anmäla dig till de föreläsningspass som du vill gå på under dagen. Länken till anmälningsformuläret publiceras i september. Om du är lärare eller studievägledare är du välkommen att delta i elevernas aktiviteter utan föranmälan.

Läs mer här

Informationsdagen 2020 

Digital Informationsdag är för dig som är sugen på att studera på Linnéuniversitetet.

Nu finns allt material från informationsdagen att ta del av för dig som missade det live. Se våra inspirationsfilmer och få en försmak av studentlivet på Linnéuniversitetet! Ta del av vår digitala informationsdag här. 

Träffa oss i sociala kanalar! 

Följ @Linnéuniversitetet på Instagram eller Facebook och få en försmak på studentlivet samt möjligheten att ställa frågor till en student.