Studenter framför skärmar

Träffa oss

Har du frågor eller funderingar kring våra utbildningar? Hur fungerar studentlivet? Hur skaffar du boende? Vilka länder kan du besöka för utlandsstudier?

Här kommer du kunna träffa studenter, studievägledare och representanter från våra utbildningar digitalt. Ställ alla dina frågor om Linnéuniversitetet, studentlivet och vårt breda utbildningsutbud.

Träffa oss online!

En dag på universitetet - Digitalt öppet hus 14 oktober

En dag på universitetet blir digitalt!

Med anledning av Covid-19 har vi nu tagit beslut om att ställa om En dag på universitetet (öppet hus) på Universitetskajen i Kalmar till en digital version. 

Den 14 oktober välkomnar vi istället alla nyfikna blivande studenter att träffa oss digitalt. En inspirerande dag fylld med spännande föreläsningar och inslag. En chans att möta representanter från universitetet och få svar på funderingar och tankar om studier på Linnéuniversitetet. Under dagen kommer vi även att få ta del av ett förinspelat studiebesök med inspirerande inslag runt om på universitetet både i Kalmar och i Växjö.

Besökare från hela Sverige ha möjlighet att ansluta sig till sändningen, från norr till söder. Vi vill inte att någon ska missa detta event.

Evenemanget är skapat för att inspirera, informera och väcka nyfikenhet för studentlivet på Linnéuniversitetet.

Mer information kommer inom kort. 

Träffa oss i sociala kanaler! 

Följ @Linnéuniversitetet på Instagram eller Facebook och få en försmak på studentlivet samt möjligheten att ställa frågor till en student.