Träffa oss

Har du frågor eller funderingar kring våra utbildningar? Hur fungerar studentlivet? Hur skaffar du boende? Vilka länder kan du besöka för utlandsstudier?

Här kommer du kunna träffa studenter, studievägledare och representanter från våra utbildningar digitalt. Ställ alla dina frågor om Linnéuniversitetet, studentlivet och vårt breda utbildningsutbud.

Chatta med oss

Här kan du chatta med våra studenter! Våra studentambassadörer delar gärna med sig av sina erfarenheter om att vara student och är glada att få svara på frågor om livet på Linnéuniversitetet.

Chatta med oss! 

Träffa oss på vårens digitala mässor!

Vi medverkar på ett gäng digitala mässor. Missa inte chansen att träffa oss digitalt. Nedan finner du mer information.

9 februari - Jobbveckan Växjö
Klockan 13.00-14.00 Chatta direkt med Studie- och yrkesvägledare och karriärvägledare från Linnéuniversitetet

4 mars - JobbGPS 
Den 4 mars genomförs JobbGPS 2021, mässan genomförs digitalt och varar mellan 09.00-12.00. Du som vill besöka JobbGPS den 4 mars klickar här

10 mars - Digital Jobb- och utbildningsmässa (Campus Laholm)
Digital mässa kl. 13-16. Mer information kommer. 

8 april - Digital utbildningsmässa (Studentum) 
På Digitala utbildningsmässan ser vi till att blivande studenter över hela Sverige får information och möjlighet att komma i kontakt med er som är utbildningsanordnare.
Mer information kommer. 

Välkommen på digitalt öppet hus "Den 25e smäller de". 

Sugen på att börja plugga på Linnéuniversitetet?

Då är du varmt välkommen till oss och till vår inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet. Här kan du ta del av allt du behöver veta för att börja studera. Hur funkar egentligen studier på universitet? Finns det studievägledning att få? Kan man åka på utlandsstudier? och hur är egentligen studentlivet?

Träffa oss i sociala kanaler! 

Följ @Linnéuniversitetet på Instagram eller Facebook och få en försmak på studentlivet samt möjligheten att ställa frågor till en student.