Stipendier

Här hittar du stipendier som är sökbara för dig som är student vid Linnéuniversitetet.
Här presenterar vi aktuella stipendier både från interna fonder och externa aktörer.

Aktuella stipendier

GoEuro:s stipendium

Planerar du att studera utomlands i Europa 2018 och söker efter ett stipendium för att hjälpa dit att finansiera din utbildning?

Sök GoEuro:s stipendium. Sista ansökningsdag denna sökomgång är 31/1.

 

Bästa examensarbete/uppsats inom IT Servicemanagament 2017

itSMF delar årligen ut ett pris för bästa ITSM-relaterade examensarbete eller uppsats. Ett syfte med tävlingen är att stimulera till fler kontakter och ökat utbyte mellan ITSM-organisationer och studenter. 

Bidragen nomineras löpande under året dock senast 1 februari 2018

Smålands Gilles stipendium 2017

Smålands Gille i Stockholm utlyser ett stipendium på tjugofemtusen (25 000) kronor för år 2017. Stipendiet belönar ett examensarbete eller motsvarande som behandlar ett ämne har anknytning till Småland eller Öland. Det kan exempelvis gälla historia, kultur, natur, näringsliv eller offentlig förvaltning. Arbetet ska vara godkänt under vårterminen 2017 eller höstterminen 2017. 

Stipendiet vänder sig till dig som är student vid Linnéuniversitetet i Kalmar och Växjö samt på Jönköping University. Ansökan ska göras skriftligen och ska ha kommit in till Gillet senast 2018-01-22.

Stipendier för utlandsstudier och utlandspraktik

Om du planerar att resa utomlands för att studera eller göra praktik inom Erasmus+ så kan du ansöka om stipendium.

Stipendier för asylsökande

Linnéuniversitetet utlyser stipendier för asylsökande. Det är dock endast asylsökande som befinner sig i Sverige som kan ansöka om detta stipendium.

Tips för att söka stipendier

Det finns flera sätt att hitta det stipendium som passar dig bäst. Här listar vi sidor som kan ge dig mer information och tips om hur du skriver en ansökan.