Förfrågan om att tentera vid Linnéuniversitetet

När du kommer från ett annat lärosäte och vill tentera på Linnéuniversitetet (Lnu) måste du maila in en förfrågan för att få en plats att tentera. Du måste även godkänna Lnu:s tentamensregler som du hittar på:

Du väljer den tid och det datum då ditt tentamenstillfälle går på ditt lärosäte. Om ditt lärosäte är utanför Sverige anger du den tid och datum du och din examinator kommit överens om att du ska skriva din tentamen (skrivning)

När du fått besked om att du fått en plats att tentera på Lnu, fyller du/din administratör i formuläret "Tentamensinformation till Linnéuniversitetet".

Du som ska tentera på Lnu måste själv bevaka att du får informationen om vilken sal du ska skriva din tentamen i. Skicka in nedanstående uppgifter och inom någon dag får du besked om det finns plats för dig att tentera på Lnu. Beskedet kommer till angiven mailadress.

Ofullständigt ifyllt underlag behandlas inte