Studenter på sommarkurs vid Linneuniversitetet i Kalmar

Sommarkurser

Vill du studera under sommaren? Linnéuniversitetet erbjuder flera olika möjligheter till att studera - på plats, på distans och utomlands via våra partneruniversitet.

På Linnéuniversitetet är allt möjligt, även på sommaren. Kanske vill du ägna tid till att fördjupa dig i ett ämne utöver din ordinarie utbildning eller har du tid över för att lära dig något nytt? Kanske kan du inte vara med på plats eller vill du kanske komma hit och njuta av sommaren i Småland? Eller letar du som student hos oss kanske efter en helt annorlunda upplevelse utomlands?

Vi erbjuder sommarkurser både på plats och på distans. Sista ansökningsdatum är i mitten av mars varje år. På antagning.se kan du ansöka till våra sommarkurser och även se exakt deadline för din ansökan.

Studera utomlands

Du som studerar hos oss har även möjlighet till att studera på ett av våra partneruniversitet runt om i världen under sommaren. Hitta mer information om deadlines och vilka platser som finns och hör gärna av dig till International Office genom att maila dem på outexchange@lnu.se

Vanliga frågor om sommarkurser