Students sitting by the harbor

Summer Academy

Som följd av coronavirusets (Covid-19) effekter har Linnéuniversitetet fattat beslutet att även ställa in Summer Academy sommaren 2022. Vänligen kontakta summeracademy@lnu.se om du har några frågor.

Ta chansen till en interkulturell upplevelse i sommar – läs vid vår Summer Academy! Du får en speciell akademisk erfarenhet i en kreativ och internationell miljö.

Vill du utmana dig själv interkulturellt? Berika ditt CV med en kurs på engelska? Vistas i en kreativ miljö med studenter från hela världen och samtidigt njuta av årets sommarstad? Läs en 7,5-poängskurs på plats vid Linnaeus University Summer Academy i Kalmar! En internationell, interkulturell och tvärvetenskaplig sommarakademi som är unik i sitt slag i Sverige.

Summer Academy pågår mellan mitten av juli till mitten av augusti. Samtliga kurser ges på engelska, utgår från innovativt tänkande och är workshop-orienterade. Exempel på kurser är Friluftsliv i det svenska landskapet, Energi och hållbar utveckling, Globalisering, politik och sociala medier samt Utforska hållbara ekosystem i Östersjön.
Tvärvetenskapliga föreläsningar på olika teman en gång i veckan ger tillfälle till att nätverka med samtliga Summer Academy-studenter såväl som med företrädare från näringslivet. Detta i kombination med ett stort utbud sociala aktiviteter ger dig garanterat vänner för livet från hela världen!

Läs mer om Summer Academy på Lnu.se/en/summeracademy.